Gorinchem

Planten- en zadenruilbeurs

Afdeling:

Gorinchem

Datum:

08-10-2022


Kosten:

Gratis

Kosten lid:

Gratis

Locatie:

Vita college
W. de Vries Robbéweg 27
4206 AK Gorinchem

Route

Zaterdag 8 oktober van 9.30u - 11.00u

Meer info:


Het Vita College, voorheen de praktijkschool Lingewaal, in samenwerking met de buren het Omniacollege, zijn zo gastvrij om de buitenruimte met kas voor 2 ochtenden beschikbaar te stellen om onze voor- en najaarsstekjes beurs te kunnen houden. Heel fijn dat we hier al jaren gastvrij gebruik van mogen maken.
De ruilbeurs is bedoeld om tuinplanten met elkaar te ruilen, zodat u op een simpele en goedkope manier uw assortiment een beetje kunt uitbreiden. Groot voordeel is dat u dan meteen de gebruikerstips bij de planten krijgt, en bovendien de zekerheid hebt dat de plant het in onze omgeving goed kan doen. Zorg dus dat u wat te ruilen hebt, liefst netjes opgepot en voorzien van naam. Hebt u niets te ruilen, geen probleem, kom toch gerust langs
want er is altijd voldoende aanbod om ook zo wat planten mee te kunnen nemen voor in uw lege, nieuwe border of moestuin! Mensen doen graag een ander een plezier met hun succes-planten, liever dan ze te moeten weggooien!

Kom wel op tijd, vanaf 9:30 kunt u op het terrein terecht om uw stekken uit te stallen en alvast te kijken wat anderen hebben meegebracht. Vanaf 10 uur barst de ruilhandel los!