Er is veel voordeel te halen uit uw Groei & Bloei lidmaatschap. Zorg dat u de ledenpas bij u heeft, stop hem in de portemonnee! Alle voordelen op een rij:

• GRATIS bijwonen van de lezingen, waarbij u ook nog eens kans heeft en mooi groencadeau te winnen in de gratis verloting. Tuincentrum Huiting uit Vianen stelt daarvoor steeds een paar mooie planten ter beschikking.
  • KORTING bij de tuinenreis.
  • En bij veel tuincentra en kwekers krijg je het hele jaar door korting met je Groei & Bloei ledenpas. Gebruik hiervoor de G&B ledenpas-app of de kortingsbonnen samen met je ledenpas.

En speciaal voor onze leden:

• TUINCENTRUM STERK, Vlietskade 1074, Arkel geeft 10 % korting. Dit geldt voor de aankoop van planten met uitzondering van de aanbiedingen. U moet dan wel bij de kassa uw Ledenpas laten zien.
  • TUINCENTRUM HUITING, Lexmondsestraatweg 2, Vianen geeft 10 % korting. Dit geldt voor de aankoop van planten met uitzondering van de aanbiedingen. U moet dan wel bij de kassa uw Ledenpas laten zien.

Meer informatie over deze beide tuincentra vind u hiernaast onder het kopje onze adverteerders.