Er is veel voordeel te halen uit uw Groei & Bloei lidmaatschap. Zorg dat u de ledenpas bij u heeft, stop hem in de portemonnee! Alle voordelen op een rij:

TUINCENTRUM STERK, Vlietskade 1074, Arkel
Tuincentrum Sterk geeft 10 % korting. Dit geldt voor de aankoop van planten met uitzondering van de aanbiedingen. U moet dan wel bij de kassa uw Ledenpas laten zien. www.tuincentrumsterk.nl

TUINCENTRUM HUITING, Lexmondsestraatweg 2, Vianen
Tuincentrum Huiting geeft 10 % korting. Dit geldt voor de aankoop van planten met uitzondering van de aanbiedingen. U moet dan wel bij de kassa uw Ledenpas laten zien. www.tuincentrumhuiting.nl

GRATIS bijwonen van de lezingen, waarbij u ook nog eens kans heeft en mooi groencadeau te winnen in de gratis verloting. Tuincentrum Huiting uit Vianen stelt daarvoor steeds een paar mooie planten ter beschikking.

KORTING bij de tuinenreis.

En bij veel tuincentra en kwekers krijg je het hele jaar door korting met je ledenpas. Gebruik hiervoor de G&B ledenpas-app of de kortingsbonnen samen met je ledenpas.