Gorinchem

Groenmoesmarkt 2020 in Boekel (Noord- Brabant) 

De Groenmoesmarkt is een totaalmarkt voor natuurlijk moestuinieren en eerlijk voedsel. 90 specialisten uit Nederland en Vlaanderen komen hier bij elkaar. Het woord ‘totaalmarkt’  heeft betrekking op de breedte van het aanbod dat tuinoverstijgend is (ook eetbare, in het wild voorkomende planten) maar behalve commercieel, ook zeer informatief is. Hier kun je je kennis verrijken op gebieden als biologisch moestuinieren, biodiversiteit, stads- en buurttuinieren en  praktische, op een aanschouwelijke wijze gebrachte voorbeelden van groenteteelt zien.

De Groenmoesmarkt is een specialistische markt voor wie bewust in het leven staat en zal daardoor veel mensen aanspreken die actief zijn op tuin- en natuurgebied. Het is dan ook niet alleen een verkoopmarkt maar je vindt er ook informatie over het zelf gezond bezig zijn, over gezonde voeding, het versterken van natuurwaarden en de terugkeer naar eerlijk en historisch zaadgoed.

DE GROENMOESMARKT WIL EEN ONTMOETINGSPUNT ZIJN OM KENNIS EN PLEZIER TE DELEN VOOR HEN DIE OP EEN GEZONDE MANIER MET EERLIJK VOEDSEL BEZIG WILLEN ZIJN.

Zaterdag van 10:00 tot 17:00 open
Zondag van 10:00 tot 17:00 open
Entree: € 7,50, via E-mail zijn de toegangskaarten €1,00 goedkoper. www.tuinmarkthallen.nl/event/groenmoes-2020
Diverse eet- en drinkgelegenheden
Gratis parkeren
Geen huisdieren toegestaan

Locatie: Gemertseweg 9 a, 5427 ET  Boekel

De Tuinmarkthallen Boekel vindt u langs de weg (N605) tussen Boekel en Gemert. Bij de tuinmarkthallen is voldoende gratis parkeerruimte. Ook is er een parkeerveld nabij. Volg bij aankomst de aanwijzingen van onze medewerkers. Parkeren in de berm langs de N605 is niet toegestaan en kan beboet worden. In de hallen zijn huisdieren niet toegestaan. De Tuinmarkthallen Boekel zijn rolstoelvriendelijk en voorzien van toiletten en een koffie-bar.