Groentips & Groeninfo

VEEL VOORDEEL MET DE GROEI & BLOEI LEDENPAS

Er is veel voordeel te halen uit uw Groei & Bloei lidmaatschap. Zorg dat u de ledenpas bij u heeft, stop hem in de portemonnee! Alle voordelen op een rij:

TUINCENTRUM STERK, Vlietskade 1074, Arkel
Tuincentrum Sterk geeft 10 % korting. Dit geldt voor de aankoop van planten met uitzondering van de aanbiedingen. U moet dan wel bij de kassa uw Ledenpas laten zien. www.tuincentrumsterk.nl

TUINCENTRUM HUITING, Lexmondsestraatweg 2, Vianen

Tuincentrum Huiting geeft 10 % korting. Dit geldt voor de aankoop van planten met uitzondering van de aanbiedingen. U moet dan wel bij de kassa uw Ledenpas laten zien. www.tuincentrumhuiting.nl

GRATIS bijwonen van de lezingen, waarbij u ook nog eens kans heeft en mooi groencadeau te winnen in de gratis verloting. Tuincentrum Huiting uit Vianen stelt daarvoor steeds een paar mooie planten ter beschikking.

KORTING bij de tuinenreis.

LID WORDEN
Wilt u lid worden of weet u iemand die ook lid wil worden? Door een abonnement te nemen op het tijdschrift Groei & Bloei bent u meteen lid van onze vereniging met lezingen, fietstochten, open tuinen en tuinenreis. U kunt zich abonneren via de website van Groei & Bloei www.groei.nl of schrijven naar Groei & Bloei, Postbus 485, 2700 AL Zoetermeer.

Nog geen lid?

Groei & Bloei is het grootste tuintijdschrift en de leukste groenvereniging van Nederland. Neem je een abonnement, dan ben je meteen lid van onze vereniging met cursussen, workshops en tuinexcursies.

Overtuigd? Door HIER te klikken komt u op een pagina waar u kunt kiezen voor:

- Zelf lid worden

- Iemand anders lid maken