Groentips & Groeninfo

BLOEMSCHIKKEN IN SLIEDRECHT

Met onze buur-afdeling Alblasserwaard hebben we afgesproken onze leden op de hoogte te houden van de activiteiten in beide afdelingen. Hier een eerste mededeling van Groei & Bloei Albasserwaard. Er zullen er meer volgen.

IEDERE MAAND EEN MOOI BLOEMSTUK OP TAFEL?

DAT KAN !! U bent hartelijk welkom op onze bloemschikclub “Crocus”.

Het lidmaatschap van “Crocus” betekent dat er meestal elke eerste woensdagavond van de maand een mooi bloemstuk wordt gemaakt. De avonden worden gehouden in partycentrum De Lockhorst in Sliedrecht. Er wordt les gegeven door professionele bloemisten, zodat u elke keer met een mooi eigentijds stuk thuis komt. Het groen en de bloemen komen vers van de veiling, waardoor het bloemstuk doorgaans zeker 2 à 3 weken mooi blijft.

Het bloemschikken is zowel voor gevorderde als voor beginnende deelnemers. U wordt stap voor stap geholpen en u gaat met een prachtig bloemstuk naar huis.
Kunt u een keertje niet aanwezig zijn, dan kunt u zelf voor vervanging zorgen of de bloemen op laten halen. Bent u ziek, dan proberen wij het bloemstuk voor u te laten maken. U hoeft dus geen enkel bloemstuk te missen!

In de maanden juli en augustus wordt er geen les gegeven. De prijs voor een jaar bloemschikken bedraagt € 150,00 per jaar voor 10 maal bloemschikken.
De prijs is inclusief ondergrond (schaal, bloempot of krans) en koffie/thee.
Het bedrag kan in termijnen worden betaald.

In de maanden juli en augustus wordt er geen les gegeven.
De prijs voor een jaar bloemschikken bedraagt € 150,00 per jaar voor 10 maal bloemschikken. De prijs is inclusief ondergrond (schaal, bloempot of krans) en koffie/thee. Het bedrag kan in termijnen worden betaald.

Het bloemschikken is alleen voor leden van Groei en Bloei. Heeft u interesse of vragen, dan kunt u contact opnemen met Alie Stout,  Tel.: 0184  612224,
E-mail: aliestout(at)kpnplanet.nl.

De bloemschikavonden worden gehouden in de Lockhorst, Sportlaan 1, 3364 AT Sliedrecht.

Bekijk ook eens onze website: www.alblasserwaard.groei.nl. Hierop staan ook foto’s van recent gemaakte bloemstukken.

Volkstuin: late groeiers en bloeiers
De Styrax een vergeten of…