Nieuwsflits Januari 2018

INLOOPAVOND, Maandag 22 januari 2018

Op 22 januari beginnen we het nieuwe Groei & Bloei jaar weer met de inloopavond. Het begint traditie te worden. In 2017 en het jaar daarvoor was er een quiz en een proeverij met heerlijke eetbare zaken uit de tuin. Dit jaar is gekozen voor een thema-avond. Deze avond staat in het teken van een fluitend thema. We verklappen het programma nog niet. Laat u dus verrassen.

4205 BC Gorinchem

Gezocht: Vrijwilliger in de tuin en plantenkas bij het Omnia College

Voor de ondersteuning bij de groene afdeling van het Omnia College zoeken we een vrijwilliger die het leuk vind om hand- en spandiensten te verrichten in en om de kas en tuin. Het gaat om het netjes houden van de (moes)tuin, gereedschappen en plantenkas. In overleg met de vakdocenten worden afspraken gemaakt over welke werkzaamheden moeten gebeuren. Het is niet de opzet om betrokken te zijn bij lessen, maar je kunt wel te maken krijgen met leerlingen. Als u geïnteresseerd bent kunt u contact opnemen met Wim van Ballegooyen. wvballegooyen@merewade.nl

Mocht dat bij u ook het geval zijn dan kunt u Opens internal link in current window hier klikken voor een correcte versie.