Nieuwsflits Mei 2018

Aankondiging Mini-excursie Park Clingendael

Afgelopen jaren heeft Adrie Wouda zich ingezet voor het organiseren van mini-excursies en veel van onze leden hebben daar veel plezier aan beleefd (vanaf deze plaats wil ik Adrie hiervoor hartelijk dank zeggen).

Zelf heb ik nooit zo de neiging om alleen op stap te gaan, maar als er mini-excursies worden aangeboden heb ik altijd ervaren, dat als we met een groep(je) gaan dit altijd heel gezellig is en de onderlinge band versterkt.

Nu Adrie gestopt is met de organiseren van mini-excursies, vind ik het leuk om de organisatie hiervan op me te nemen, maar zelf heb ik niet zoveel ideeën.

In de wandelgangen hoor ik regelmatig van leden dat er toch wel leuke bestemmingen zijn, waar we met een elkaar naar toe zouden kunnen gaan. Mijn vraag is dan ook als iemand een idee/voorstel heeft, dit aan mij door te geven, zodat ik de organisatie op me kan nemen.

Dit jaar is bijvoorbeeld in meerdere nieuwsflitsen melding gemaakt van de openstelling van de Japanse Tuin in Park Clingendael in Den haag. De Japanse Tuin is open tot 10 juni a.s. Op dit moment staan de azalea’s al volop in bloei en de rhododendrons staan op springen.

Misschien zijn er leden onder ons, die graag de Japanse tuin zouden willen bezoeken, maar er niet toe komen om alleen naar Den Haag te gaan. In dat geval kan een mini-excursie uitkomst bieden.

De toegang tot de Japanse tuin is gratis en de rest van het Park Clingendael is zeker de moeite waard om doorheen te wandelen. Als er interesse is, meld dit dan bij mij.

Bij de opgave graag melden:

• welke dagen in de week de hebben de voorkeur

• kom je alleen of met een partner/vriend/vriendin

• heb je zelf vervoer en kunnen er eventueel anderen meerijden

Als je met een ander meerijdt, wordt er een vergoeding verwacht, die afhankelijk is van de te rijden afstand.

Meld je snel (liefst via de mail), want de tuin is tot 10 juni open en het is dus kort dag.

Uiteraard zijn ook suggesties voor andere mini-excursies zeer welkom.

Henny Fuit

Opens window for sending emailhenny.fuit@solcon.nl ; GSM: 06-51047436

Aankondiging show "Florale Kunst"

Florale Kunst

met Max van de Sluis & Per Benjamin

Twee van ’s werelds beste bloemsierkunstenaars geven een weergaloze demonstratie: de Nederlandse Max van de Sluis en zijn collega uit Zweden, Per Benjamin.  Zij beheersen de kunst van het omzetten van emoties in florale en vegetale arrangementen. Gevoelens van bewondering, verbazing, liefde, geluk… vakmanschap, materialenkennis en esthetiek vormen de voedingsstof voor ware kunstwerken die de verbeelding prikkelen.

Wat gebeurt er als je de talenten van twee van ’s werelds beste bloemsierkunstenaars bundelt?  Er ontstaat een ware explosie van creativiteit, originaliteit en schoonheid. De arrangeurs maken in totaal ruim 20 inspirerende arrangementen, die na afloop van de show voor een deel verloot worden. De bloemstukken zijn vanuit de zaal ook op een groot scherm te zien, en kunnen na afloop van dichtbij bewonderd worden.

De demonstratie wordt georganiseerd door Groei & Bloei; voor meer informatie zie:
www.groei.nl

Zaterdag 6 Oktober 2018 in  Theater Flint  Amersfoort

Coninckstraat 60, 3811WK Amersfoort

Aanvang show 19:30

Foyer open 18:30

Tickets te koop op Flint.nl voor Groei& Bloei leden  27,50

Nieuwsbrief Mei 2018 Firma Huiting

Klik hier voor de nieuwsbrief

Mocht dat bij u ook het geval zijn dan kunt uOpens internal link in current window hier klikken voor een correcte versie.