Welkom bij Groei & Bloei

Agenda met de data en locaties van de komende activiteiten

NieuwsFlits

De laatste nieuwtjes en wetenswaardigheden staan hierin

Foto's 2020

In foto's een terugblik op de activiteiten

Meer

De afdeling Groei & Bloei Gorinchem en omstreken bestaat uit mensen die van groen, bloemen en planten houden en met plezier in de tuin of op het balkon bezig zijn. Graag delen wij deze passie met anderen. De afdeling organiseert lezingen, ruilbeurzen, bloemschikcursussen, workshops, open tuinen, tuinbezoek en excursies. Alle activiteiten worden op de website gepubliceerd. De leden en andere belangstellenden ontvangen regelmatig een nieuwsflits met de laatste updates. In de agenda op onze site worden de activiteiten in chronologische volgorde weergegeven. .

Deelt u uw hobby en liefde voor de natuur graag met anderen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Jaarboekje 2023

In het jaarboekje staan alle activiteiten die onze regio dit seizoen wil organiseren. Activiteiten die ad-hoc worden georganiseerd, worden meegenomen in de nieuwsflits en worden ook opgenomen in de agenda op deze site. Het jaaroverzicht is een mooi boekwerkje, van de hand van Dirk Naber en Piet de Jong, dat de leden thuis gestuurd krijgen.

Het is ook digitaal te bekijken door op deze link te klikken.

Regelmatig krijgen de leden een Nieuwsbrief, genaamd Nieuwsflits, toegezonden, waarin wordt ingegaan op deze activiteiten.  Aanmelden voor de Nieuwsbrief kan door boven of onderaan deze pagina op de link te klikken. Na het activeren op de bevestigingsmail staat u op de verzendlijst.

Tuinlog

Anneke Duyvesteijn

Een tuin op de toekomst voorbereid(2) - Blik op de…