Gorinchem

Welkom bij Groei & Bloei
Gorinchem

Uitgelicht

NieuwsFlits

De laatste nieuwtjes en wetenswaardigheden staan hierin

Meer

Foto's 2022

Een terugblik op de activiteiten in onze regio

Meer

De afdeling Groei & Bloei Gorinchem en omstreken bestaat uit mensen die van groen, bloemen en planten houden en met plezier in de tuin of op het balkon bezig zijn. Graag delen wij deze passie met anderen. De afdeling organiseert lezingen, ruilbeurzen, bloemschikcursussen, workshops, open tuinen, tuinbezoek en excursies. Alle activiteiten worden op de website gepubliceerd. De leden en andere belangstellenden ontvangen regelmatig een nieuwsflits met de laatste updates. In de agenda op onze site worden de activiteiten in chronologische volgorde weergegeven. .

Deelt u uw hobby en liefde voor de natuur graag met anderen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Jaarboekje 2024

In het jaarboekje staan alle activiteiten die onze regio dit seizoen wil organiseren. Activiteiten die ad-hoc worden georganiseerd, worden meegenomen in de nieuwsflits en worden ook opgenomen in de agenda op deze site. Het jaaroverzicht is een mooi boekwerkje, van de hand van Dirk Naber en Piet de Jong, dat de leden thuis gestuurd krijgen.

Het is ook digitaal te bekijken door op de afbeelding van het boekje te klikken.

Regelmatig krijgen de leden een Nieuwsbrief, genaamd Nieuwsflits, toegezonden, waarin wordt ingegaan op deze activiteiten.  Aanmelden voor de Nieuwsbrief kan door boven of onderaan deze pagina op de link te klikken. Na het activeren op de bevestigingsmail staat u op de verzendlijst.

Tuinlog

30 Jun

Veris-lente

2024 week 26 Laatste

08 Jun

Paul

AFSCHEID…

Meer