Welkom bij Groei & Bloei

Agenda met verwijzing naar het open tuinen weekend van 22 februari a.s.

NieuwsFlits

De laatste nieuwtjes en wetenswaardigheden staan hierin

Foto's 2019

In foto's een terugblik op de activiteiten

Welkom op de vernieuwde website van Groei&Bloei Gorinchem en omstreken.

Het is even wennen, maar u zult zien de vertrouwde onderwerpen staan er allemaal op. En er komt nog meer.

Wij zijn mensen die van groen, bloemen en planten houden. Met plezier in de tuin of op ons balkon bezig zijn. En onze passie graag delen.

Deel u uw hobby en liefde voor de natuur graag met anderen? Dan bent u bij ons op het juiste adres!

De afdeling Gorinchem en omstreken organiseert lezingen, ruilbeurzen, bloemschikcursussen, workshops, open tuinen, tuinbezoek en excursies. Alle activiteiten komen op de website. Het jaaroverzicht is een mooi boekwerkje dat de leden thuis gestuurd krijgen, maar ook hier te bekijken is. Door op het plaatje van het jaarboekje te klikken opent u het.

Regelmatig krijgen de leden een Nieuwsbrief, genaamd Nieuwsflits, toegezonden, waarin wordt ingegaan op deze activiteiten.  Aanmelden voor de Nieuwsbrief kan door boven of onderaan deze pagina op de link te klikken. Na het activeren op de bevestigingsmail staat u op de verzendlijst.

Tuinlog

Veris-lente

Lentetuin

03 mrt